Palvelumme

Laserpuhdistus

Laserpuhdistus on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa poistaa mm. ruoste, oksidit, maalit sekä erilaiset epäpuhtaudet monenlaisilta pinnoilta pintaa vahingoittamatta. Monien etujensa vuoksi laserpuhdistuksen käytön suosio on lisääntynyt ympäri maailmaa.

brown brick wall

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on uudenlainen menetelmä rakennusten sisä- ja ulkorakenteiden puhdistamiseen. Se irrottaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti home- ja sädesienikasvustot, graffitit, betoni- ja rappausroiskeet, maalin sekä muut vaikeasti puhdistettavat liat

brown wooden seat beside white wooden table

Otsonointi

Otsonointi poistaa lemmikkieläinten ja tupakan aiheuttamat epämiellyttävät ja pinttyneet hajut sisätiloista. Otsonointi soveltuu myös autojen ja asuntovaunujen hajuhaittojen puhdistukseen. Otsonointi tehoaa myös kosteusvaurioiden tuloksena syntyneihin homekasvustoihin sekä bakteereihin. Otsosoinnissa ei käytetä kemikaaleja, joten sen käyttö sisätilojen puhdistukseen soveltuu erittäin hyvin myös allegikoille.

Kiinteistöjen huolto ja kunnossapito

Teemme erilaisia kiinteistöjen huoltotöitä ja huollamme niiden piha-alueet. Lisäksi suoritamme kiinteistöjen ylläpitotöitä sekä teemme pieniä remontteja, mm. maalaustöitä, liikennemerkkien asennuksia ja ilmastointiputkien säätötöitä.