Palvelut

Laserpuhdistus

Laserpuhdistus

Laserpuhdistus on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa poistaa mm. ruoste, oksidit, maalit sekä erilaiset epäpuhtaudet monenlaisilta pinnoilta pintaa vahingoittamatta.
Laserpuhdistuspalveluidemme avulla voit lähettää meille osia puhdistettavaksi. Poistamme pinnan epäpuhtaudet tarpeidesi perusteella ja lähetämme ne takaisin sinulle tai jollekin tavarantoimittajastamme kuljetusta varten.
Jos osien lähettäminen Suomen Laserpuhdistukselle ei ole vaihtoehto, voimme tulla luoksesi laserpuhdistuskalustollamme.
Laserpuhdistuskalustomme on monipuolinen ja soveltuu lähes kaikille puhdistusta tarvitseville pinnoille.
Käytössämme on useita lasereita, eri käyttötarkoituksiin.

Puhdistustyöt alihankintana.

Teemme alihankintana monenlaisia puhdistustöitä, sekä asennustöitä,esimerkiksi teollisuudessa.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaisen kohteen puhdistuksesta olet kiinnostunut.
Puhdistuspalvelumme toimii koko Suomen alueella.

Hirsipintojen kuivajääpuhallukset.

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on uudenlainen menetelmä rakennusten sisä- ja ulkorakenteiden puhdistamiseen. Se irrottaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti home- ja sädesienikasvustot, graffitit, betoni- ja rappausroiskeet, maalin sekä muut vaikeasti puhdistettavat liat.
Tyypillisimmät kohteet ovat hirsirakenteet ja julkisivut. Pyydä tarjous kuivajääpuhdistuksista.

Kiinteistöjen huolto ja kunnossapito

Laserpuhdistukella voidaan poistaa kohteen pinnasta hartsi, maali, öljysaasteet, tahrat, lika, ruosteen ja oksidipinnoitteet. Sitä käytetään laajalti teollisuudessa, joka kattaa laivat, höyrykorjaukset, kumimuotit, huippuluokan työstökoneet ja radat.
Laser tuo puhdistukseen myös paljon uusia mahdollisuuksia, esimerkiksi ruosteisia tarkkoja laakeripintoja pystytään puhdistamaan ilman kulumia. Laserpuhdistuksella voidaan pelastaa käyttökuntoon sellaisia kappaleita, joissa ei ole enää työstövaraa.

Laserpuhdistus on hyvä menetelmä myös siksi, että sitä voidaan toteuttaa nopeasti, eikä jälkisiivousta yleensä tarvita lainkaan

Laserpuhdistus on hyvä menetelmä myös rakennusten kivipintojen puhdistuksessa ja sopiva menetelmä vanhojen kohteiden entisöinnissä poistettaessa varovasti maalia ja korjauspinnoitteita.

.

Yhteydenotto
Lähetä viesti
Seuraa meitä
Youtube kanava