Laser­puhdistus

Puhtaus säilyttää investoinnin arvon

Valmistavassa teollisuudessa, niin elintarvike-, kemian-, metalli-, muovi-, paino-, pakkaus-, paperi- ja puuteollisuudessa koneiden huolto ja puhtaanapito ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Niillä on vaikutusta niin yrityksen tuottavuuteen kuin työntekijöiden turvallisuuteenkin. Mitä pidempään arvokkaat laitteet ja koneet pysyvät toimintakuntoisina, sitä parempi.

Oikeaoppisella puhdistusmenetelmällä sekä säännöllisillä puhdistuksen väleillä on merkitystä. Laserpuhdistus on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa poistaa mm. ruoste, oksidit, maalit sekä erilaiset epäpuhtaudet monenlaisilta pinnoilta pintaa vahingoittamatta. Monien etujensa vuoksi laserpuhdistuksen käytön suosio on lisääntynyt ympäri maailmaa.

TERÄSPINNAN PUHDISTUS JA ESIKÄSITTELY
Maalattavan pinnan puhdistus ja esikäsittely sisältää kaikki ne toimenpiteet, joilla parannetaan
maalikalvon tarttuvuutta ja kestävyyttä. Huolellinen ja asianmukaisesti valittu esikäsittely on
onnistuneen maalauksen perusta. Maalausvaurioista 5070 % johtuu huonosta esikäsittelystä.

Tarkoituksenmukainen ja taloudellinen esikäsittely valitaan epäpuhtauden laadun sekä
asennusaikaisen tai lopullisen sijoituspaikan mukaisten rasitusolosuhteiden mukaan. Samalla
otetaan huomioon maaliyhdistelmän vaatimukset ja maalattavan kappaleen muoto ja pintakäsittelyn suorituspaikka.

Teemme myös ruostesuojaukset puhdistetuille osille.

Valikoimissa on useita eri vaihtoehtoja, säilytystavasta riippuen. Kysy lisää puhdistettujen osien ruostesuojauksista.

Ympäristö­ystävällinen puhdistustapa

Perinteiset teollisuuden puhdistustavat ovat monesti paljon aikaa ja vaivaa vaativia. Puhdistuksessa joudutaan myös usein käyttämään haitallisia kemikaaleja. Laserpuhdistuksessa kemikaaleja ja  puhdistusaineita ei tarvita, joten se on hyvin ympäristöystävällinen puhdistustapa. 

Esimerkiksi erilaiset maalinpoisto menetelmät saattavat vahingoittaa maalin alla olevaa materiaalia, mutta laserpuhdistuksella puhdistettava pintamateriaali ei vaurioidu, joten sillä voidaan puhdistaa  hyvin arvokkaita ja herkkiäkin pintoja. 

Laserpuhdistuksella pystytään puhdistamaan myös perinteisille menetelmille hyvin haastavat yksityiskohdat siististi ja helposti. Laserpuhdistuksesta syntyvä jäte on vain murto-osa verrattuna esimerkiksi hiekkapuhallukseen. ainoa jäte joka syntyy on puhdistettavasta pinnasta irtoava lika.

Käyttökohteet

SLP Laser

Ovatpa haasteenne pieniä tai suuria uskomme, että valikoimistamme löytyy Teidän tarpeitanne vastaava kustannustehokas ratkaisu.

Valikoimastamme on saatavilla kaksi vähän toisistaan poikkeavaa laser puhdistuslaite mallistoa:

  • SLPMB -malliston puhdistuslaitteet ovat pulssi lasereita. Tämä mallisto tuo markkinoille entistäkin tehokkaammat mutta kooltaan pienemmät ja kevyemmät laser puhdistuslaitteet, jotka tekevät liikkuvan työn helpommaksi. SLPMB laserkoneet ovat valokuitulasereita.
  • SLPCW -mallisto on tarkoitettu järeään puhdistamiseen ja laitteet tuovatkin valikoimaamme todella tehokkaat variantit.
  • Poikkeuksena muihin lasereihin, Kaikki laserkoneemme ovat ns.multi beam laserkoneita joissa on kuusi / kahdeksan eri puhdistus kuviota.
  • Kaikilla laitteilla on 2 vuoden tehdastakuu.

    Joustava leasing sopimus saatavana kaikkiin malleihin

  • Puh: 044 970 3069
    Sähköposti: myynti(at)suomenlaserpuhdistus.fi

Yhteydenotto
Lähetä viesti
Seuraa meitä
Youtube kanava