Meistä

Jätä puhdistustyöt ammattilaisen hoidettavaksi

Suomen Laserpuhdistus on erikoistunut vaativien pintojen puhdistamiseen. Puhdistusmenetelmiämme ovat laserpuhdistus, kuivajääpuhallus ja otsonointi.

Laserpuhdistus on menetelmänä  kustannustehokas, sillä se säästää aikaa ja pidentää myös puhdistettavan kohteen käyttöikää. Laserpuhdistus korvaa esim.  hiekkapuhalluksen, sillä laserpuhdistus on pölyttömämpi ja siistimpi puhdistustapa. Se ei myöskään kuluta puhdistettavan esineen pintaa.

Kuivajääpuhallus soveltuu myös monelaisille pinnoille. Kuivajääpuhallus on ainutlaatuinen, ei-hankaava puhdistusmenetelmä, joka käyttää kuivajääpellettejä pintojen puhdistamiseen. Pelletin osuessa puhdistettavaan pintaan, pelletti sublimoituu ja poistaa liat pinnalta, jättämättä ylimääräisiä jäämiä. 

Uusimpana palveluna meillä on valikoimissamme otsonointi, joka poistaa ilmasta epämiellyttävät ja piintyneimmätkin hajut. 

Yhdistämällä oikeat menetelmät oikeissa paikoissa saadaan kaikkien puhdistusten parhaat puolet esiin kustannustehokkaasti ja ympäristöä säästäen. 

”Olen työskennellyt rakennusalalla yli 15 vuotta ja työskennellyt teollisuudessa monenlaisissa tehtävissä. Olen tehnyt mm. timanttiporauksia, hiekkapuhalluksia sekä tehtaiden huoltoseisokkiin liittyviä töitä. 

Vuonna 2018 perustin oman timanttiporauksiin, sekä rakennustuotteiden maahantuontiin keskittyneen yrityksen. Nykyään yritykseni nimi on Suomen Laserpuhdistus Oy, ja se keskittyy kokonaisvaltaisesti  teollisuuspuhdistuksiin.”

Kimmo Suutari, Suomen Laserpuhdistus Oy:n perustaja ja yrittäjä