Laser­puhdistus

Puhtaus säilyttää investoinnin arvon

Valmistavassa teollisuudessa, niin elintarvike-, kemian-, metalli-, muovi-, paino-, pakkaus-, paperi- ja puuteollisuudessa koneiden huolto ja puhtaanapito ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Niillä on vaikutusta niin yrityksen tuottavuuteen kuin työntekijöiden turvallisuuteenkin. Mitä pidempään arvokkaat laitteet ja koneet pysyvät toimintakuntoisina, sitä parempi.

Oikeaoppisella puhdistusmenetelmällä sekä säännöllisillä puhdistuksen väleillä on merkitystä. Laserpuhdistus on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa poistaa mm. ruoste, oksidit, maalit sekä erilaiset epäpuhtaudet monenlaisilta pinnoilta pintaa vahingoittamatta. Monien etujensa vuoksi laserpuhdistuksen käytön suosio on lisääntynyt ympäri maailmaa.

Ympäristö­ystävällinen puhdistustapa

Perinteiset teollisuuden puhdistustavat ovat monesti paljon aikaa ja vaivaa vaativia. Puhdistuksessa joudutaan myös usein käyttämään haitallisia kemikaaleja. Laserpuhdistuksessa kemikaaleja ja  puhdistusaineita ei tarvita, joten se on hyvin ympäristöystävällinen puhdistustapa. 

Esimerkiksi erilaiset maalinpoisto menetelmät saattavat vahingoittaa maalin alla olevaa materiaalia, mutta laserpuhdistuksella puhdistettava pintamateriaali ei vaurioidu, joten sillä voidaan puhdistaa  hyvin arvokkaita ja herkkiäkin pintoja. 

Laserpuhdistuksella pystytään puhdistamaan myös perinteisille menetelmille hyvin haastavat yksityiskohdat siististi ja helposti.

Käyttökohteet

Uusi ja äärimmäisen tehokas laserpuhdistuslaite otettu käyttöön

Käytössämme on nyt  Suomen tehokkain siirrettävä laserpuhdistuslaite.  Uuden koneen tehot ovat huimat 3000w ja puhdistuskapasiteetti on jopa 80 m2/h.

Kysy lisää: 
https://suomenlaserpuhdistus.fi/yhteystiedot/
Puh: 044 970 3069
Sähköposti: info@suomenlaserpuhdistus.