Kuivajää­puhallus

Tehokas puhdistaja erilaisille pinnoille

**Kuivajääpuhallus – tehokas ja ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä**

Kuivajääpuhallus on tehokas ja ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä, joka soveltuu monenlaisiin kohteisiin. Kuivajää on -78,5 °C asteista hiilidioksidia, joka muuttuu sulaessaan suoraan kaasuksi. Tämän ansiosta kuivajääpuhallus on erittäin hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka ei vahingoita puhdistettavia pintoja.

  – Kuivajääpuhalluksen etuja:

* Tehokas puhdistustulos
* Hellävarainen puhdistusmenetelmä
* Ympäristöystävällinen
* Ei jätettä
* Soveltuu monenlaisiin kohteisiin

  -Kuivajääpuhalluksen käyttökohteita:

* Teollisuus: tuotantolaitteet, koneiden osat, rakennustyömaat
* Rakennusala: julkisivut, kattorakenteet, ontelolaatat
* Ajoneuvot: autot, koneet, laitteet
* Kiinteistöt: julkisivut, ikkunat, ovet, lattialaatat
* Yksityishenkilöt: mökit, autot, kodinkoneet

  -Kuivajääpuhalluksen käyttötapa:

Kuivajääpuhalluslaitteeseen syötetään hiilidioksidia, joka nesteytetään ja jäähdytetään -78,5 °C asteeseen. Nesteytys tapahtuu usein paineen avulla. Nestemäistä hiilidioksidia suihkutetaan kohteeseen paineilmaa käyttäen. Kun kuivajää osuu kohteeseen, se muuttuu suoraan kaasuksi. Tämän seurauksena kohteeseen kohdistuu erittäin voimakas puhdistava paine.

  -Kuivajääpuhalluksen edut teollisuuskäytössä:

Teollisuudessa kuivajääpuhallus soveltuu erinomaisesti tuotantolaitteiden, koneiden osien ja rakennustyömaiden puhdistukseen. Kuivajääpuhallus on tehokas tapa poistaa likaa, rasvaa, maalia ja muita pinnoitteita. Kuivajääpuhallus ei vahingoita puhdistettavia pintoja, joten sitä voidaan käyttää myös herkissä kohteissa.

  -Kuivajääpuhalluksen edut rakennusalalla:

Rakennusalalla kuivajääpuhallus soveltuu esimerkiksi julkisivujen, kattorakenteiden ja ontelolaattojen puhdistukseen. Kuivajääpuhallus on tehokas tapa poistaa likaa, hometta, sammalta ja muita kasvustoja. Kuivajääpuhallus ei vahingoita puhdistettavia pintoja, joten sitä voidaan käyttää myös vanhoissa rakennuksissa.

  -Kuivajääpuhalluksen edut ajoneuvojen puhdistuksessa:

Ajoneuvojen puhdistuksessa kuivajääpuhallus on tehokas tapa poistaa likaa, rasvaa, maalia ja muita pinnoitteita. Kuivajääpuhallus ei vahingoita auton maalipintaa, joten sitä voidaan käyttää myös arvokkaissa autoissa.

  -Kuivajääpuhalluksen edut kiinteistöjen puhdistuksessa:

Kiinteistöjen puhdistuksessa kuivajääpuhallus soveltuu esimerkiksi julkisivujen, ikkunoiden, ovien ja lattialaattojen puhdistukseen. Kuivajääpuhallus on tehokas tapa poistaa likaa, hometta, sammalta ja muita kasvustoja. Kuivajääpuhallus ei vahingoita puhdistettavia pintoja, joten sitä voidaan käyttää myös herkissä kohteissa.

  -Kuivajääpuhalluksen edut yksityishenkilöiden puhdistuksessa:

Yksityishenkilöiden puhdistuksessa kuivajääpuhallus soveltuu esimerkiksi mökkien, autojen ja kodinkoneiden puhdistukseen. Kuivajääpuhallus on tehokas tapa poistaa likaa, rasvaa, maalia ja muita pinnoitteita. Kuivajääpuhallus ei vahingoita puhdistettavia pintoja, joten sitä voidaan käyttää myös herkissä kohteissa.

  -Lisätietoja kuivajääpuhalluksesta:

Lisätietoja kuivajääpuhalluksesta ja sen soveltuvuudesta eri kohteisiin saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Puhdasta ilman vettä ja kemikaaleja

Kuivajääpuhallukset teollisuuteen
Hirsipintojen kuivajääpuhallukset.
Kuivajääpuhallukset kotitalouksille
Yhteydenotto
Lähetä viesti
Seuraa meitä
Youtube kanava