Kuivajää­puhallus

Tehokas puhdistaja erilaisille pinnoille

Kuivajääpuhallus on tehokas menetelmä rakennusten sisä- ja ulkorakenteiden puhdistamiseen. Se irrottaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti home- ja sädesienikasvustot, graffitit, betoni- ja rappausroiskeet, maalin sekä muut vaikeasti puhdistettavat liat.

Teollisuudessa kuivajää soveltuu herkille pinnoille, kuten sähkömoottoreille, -ja laitteille, puhaltimien siiville,kuljetushihnoille, maalatuille ja maalamattomille metallipinnoille ja muille hellävaraista puhdistusta vaativille kohteille, sekä lukuisiin muihin kohteisiin.

Käytössämme on neljä tehokasta kuivajääpuhalluslaitetta.

Puhdasta ilman vettä ja kemikaaleja

Rakennuksia saneeratessa voi löytyä homevaurioita tai pintahometta. Kuivajääpuhalluksella ne saadaan poistettua kätevästi. 

Kuivajääpuhalluksessa ei tarvitse käyttää vettä eikä kemikaaleja. Sen vuoksi se on ympäristöystävällinen ja
ihanteellinen puhdistustapa arvokkaisiin saneerauskohteisiin ja rakennusten julkisivuihin. 

Kuivajää soveltuu hyvin niin suurten kiinteistöjen kuin omakotitalojen, kesämökkien ja niiden julkisivujen sekä kivijalkojen puhdistukseen.

Kuivajääpuhalluksen ansiosta rakennuksen yleisilme saadaan siistiksi ja rakennuksen arvokkuus säilyy

Soveltuvat pinnat

Kuivajääpuhallukset teollisuuteen
Hirsipintojen kuivajääpuhallukset.
Kuivajääpuhallukset kotitalouksille

Mitä kuivajää on ja miten sitä valmistetaan?

Hiilihappo- eli kuivajää on yllättävän monikäyttöinen aine, joka valmistetaan hiilidioksidista alentamalla painetta sekä lämpötilaa hallitusti. Sen jälkeen nestemäinen hiilidioksidi muuttuu puhtaaksi, valkoiseksi ja kylmäksi hiilihappolumeksi, joka puristetaan korkeassa paineessa kuivajääpaloiksi tai -rakeiksi. Kuivajään lämpötila on todella alhainen, -78 *C astetta.

Yhteydenotto
Lähetä viesti
Seuraa meitä
Youtube kanava